Sposób przygotowania:
Kuleczki Rafaello
Miękkie masło utrzeć z cukrem pudrem oraz cukrem waniliowym do puszystości. Następnie dodać jajko i ponownie zmiksować.
Wsypać wiórki kokosowe, wymieszać. Masę schłodzić w lodówce minimum 30 minut. W między czasie drobno pokruszyć herbatniki (w malakserze lub za pomocą wałka).
Dodać je do schłodzonej masy i dobrze wymieszać. Uformować kulki wielkości orzecha włoskiego. W każdej umieścić migdał.
Obtoczyć je w wiórkach kokosowych. Smacznego!
Wsypać wiórki kokosowe, wymieszać. Masę schłodzić w lodówce minimum 30 minut. W między czasie drobno pokruszyć herbatniki (w malakserze lub za pomocą wałka).
Dodać je do schłodzonej masy i dobrze wymieszać. Uformować kulki wielkości orzecha włoskiego. W każdej umieścić migdał.
Obtoczyć je w wiórkach kokosowych. Smacznego!