Sposób przygotowania:
Kurczak ala chilli cone carne rozanki
Na poczatek przygotujemy wszystkie składniki, ktore wystarczy tylko dodawac do garnka po kolei. Pierś umyć osuszyć i pokroić w niewielka kostke odłozyć,paprykę czerwona i żółtą też umyć wyciąć gniazda nasienne i białe błonki ze środka i po pól z każdej pokroić w kostkę i rownież odłożyć na bok.Cebule posiekac,a czosnek pokroić w plasterki. W średnim garnku rozgrzac oliwe i zeszklić cebule i czosnek ,jak juz bedzie gotowa dodać mieso i obsmażyć z kazdej strony żeby zamknąć sok w śroku kawałków miesa.Zmniejszyć ogień dolac bulion i wrzucić obie papryki,dodać niewielka ilość papryki chilli(trzeba oszczednie dodawac bo za duza ilość spowoduje ze potrawa bedzie bardzo pikantna).Dusić pod przykryciem na małym ogniu z 10-15 min,po czym dodać przecier pomidorowy i odsączona fasole,wszystko wymieszać.Jeszcze zostawić na ogniu z 5-10 min.Podawać z ryżem lub zawinięte w placki tortilli,wcześniej podgrzane w mikrofali lub lekko na suchej patelni z obu stron.