Krakowianka

Krakowianka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2834]

Kwaszona kapusta w majonezie

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Ta surówka smakuje wyśmienicie

Kwaszona kapusta w majonezie Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Kwaszona kapusta w majonezie

 

  • 1/2 kg kapusta kwaszona,
  • 1 szt marchewka,
  • 4 łyżki majonez,
  • 1 łyżka natka pietruszki,
  • do smaku pieprz biały,
  • do smaku cukier

 

Sposób przygotowania:

Kwaszona kapusta w majonezie
Kapustę pokroić, włożyć do miski, dodać utartą marchewkę, przyprawić do smaku pieprzem i cukrem. Następnie połączyć z majonezem, wymieszać. Posypać posiekaną natką pietruszki.
Kwaszona kapusta w majonezie
Etap 1

Tagi:

kapusta