Sposób przygotowania:
lazania mięsno grzybowa
Grzyby namoczyć i ugotować do miękkości w tej wodzie co się moczyły.Cebule poszatkować w drobna kostkę połowę usmażyć na oleju z mięsem mielonym i łyżka koncentratu pomidorowego(doprawić mięso sola i pieprzem)Druga połowę cebuli usmażyć na maśle z pokrojonymi grzybami i tez doprawić do smaku.Płaty lazanii ugotować według informacji na opakowaniu.Blachę nasmarować tłuszczem ułożyć 6 płatów na nie wyłożyć mięso z cebulą,przykryć kolejnymi 6 płatami i wyłożyć grzyby z cebulą i przykryć ostatnimi płatami.Wszystko zalać gorącym sosem beszamelowym i posypać żółtym serem.Zapiekać w 180 s. przez 30min. Autor: goja o 10:55 0 komentarze Wyślij pocztą e-mail Wrzuć na bloga Udostępnij w usłudze Twitter Udostępnij w usłudze Facebook