Sposób przygotowania:
Leczo z cukini i kolorowej papryki
Papryki myjemy usuwamy gniazda nasienne i kroimy w kostkę. Cebulę obieramy i siekamy. Czosnek wyciskamy przez praskę. Kiełbasę kroimy w kostkę.
Cukinię obieramy i usuwamy pestki kroimy w kostkę dość sporą . Na patelni na oleju podsmażamy cebule , dodajemy kiełbasę potem pokrojona paprykę. Smażymy, dodajemy czosnek. Dodajemy przyprawy. Mieszamy. Dodajemy pokrojona paprykę.
Mieszamy i dusimy do miękkości cukinii. Podajemy.
Cukinię obieramy i usuwamy pestki kroimy w kostkę dość sporą . Na patelni na oleju podsmażamy cebule , dodajemy kiełbasę potem pokrojona paprykę. Smażymy, dodajemy czosnek. Dodajemy przyprawy. Mieszamy. Dodajemy pokrojona paprykę.
Mieszamy i dusimy do miękkości cukinii. Podajemy.