Sposób przygotowania:
Leczo z czerwoną papryką
Pieczarki obrać ze skórki i pokroić na większe kawałki. Przesmażyć z pokrojoną w piórka cebulą. Laski kiełbasy pokroić w większą kostkę, paprykę w paski. Dodać do pieczarek. Podlać wodą i gotować razem ok. 10 minut. Następnie połączyć z koncentratem pomidorowym, pomidorami z puszki. Doprawić do smaku papryką, chilli, solą i pieprzem. Wszystko razem gotować jeszcze ok. 10 minut.
![Leczo z czerwoną papryką Leczo z czerwoną papryką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/leczo-z-czerwona-papryka-296272.jpg)
![Leczo z czerwoną papryką Leczo z czerwoną papryką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/leczo-z-czerwona-papryka-296273.jpg)