Sposób przygotowania:
Łódeczki z kurczakaI
 
1. Całe polówki mięsa nacinam w kratkę, doprawiam pieprzem oraz solą.
II
 
2.	Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję drobno pokrojone pieczarki, doprawiam pieprzem oraz solą.
3.	Paprykę oczyszczam z nasion, drobno kroję, ogórki kroję w kostkę, warzywa przekładam do grzybów.
4.	Następnie dodaję musztardę oraz koncentrat pomidorowy, wsypuje paprykę słodką, majeranek.
III
 
5.	Połowę farszu układam na dnie naczynia żaroodpornego, następnie układam filety i ponownie farsz.
6.	Piekę w rozgrzanym piekarniku 30 minut w 180°C.
IV
7.	Danie gotowe.
8.	Smacznego.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
