Sposób przygotowania:
Lody wiśniowe z białą czekoladą i miodem z mniszka
1. Na samym początku wiśnie umyć i wydrylować, następnie wiśnie zblendować na gładki mus. Kolejno białą czekoladę ścierać na tarce.
2. Zblendowane wiśnie wymieszać z jogurtem greckim, miodem z mniszka lekarskiego i białą czekoladą wcześniej startą.
3. Masę przełożyć do pojemniczków na lody. Wstawić na kilka godzin do zamrażarki. Najlepiej na całą noc.
4. Na koniec zamrożone wyciągnąć. Gotowe!
2. Zblendowane wiśnie wymieszać z jogurtem greckim, miodem z mniszka lekarskiego i białą czekoladą wcześniej startą.
3. Masę przełożyć do pojemniczków na lody. Wstawić na kilka godzin do zamrażarki. Najlepiej na całą noc.
4. Na koniec zamrożone wyciągnąć. Gotowe!
SylaUla
Czekoladka 2