iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Łosoś w panierce sezamowo-makowej

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Łosoś w panierce sezamowo-makowej

Łosoś w panierce sezamowo-makowej

Składniki:

Łosoś w panierce sezamowo-makowej

 

 

Sposób przygotowania:

Łosoś w panierce sezamowo-makowej
Filet z łososia myjemy osuszamy ręcznikiem papierowym kroimy w pałeczki ,prostokąty . Solimy do smaku . Doprawiamy pieprzem świeżo mielonym do smaku . Na talerzyk wsypujemy sezam i mak .mieszamy składniki . Pałeczki łososia obtaczamy w panierce przyciskając. Taką rybkę smażymy na patelni teflonowej.Podajemy ozdobione natka pietruszki .Podajemy na sałacie

Tagi:

sałata mak