Sposób przygotowania:
Łosoś z krainy tysiąca wysp
Łososia umyć, osuszyć i posypać przyprawą Fit up do ryb. Rozgrzać patelnię grillową i po chwili położyć porcje łososia. Powinniśmy grillować rybę na dużym ogniu aby nie wyschła.
Cytrynę przekroić na pół. Jedną połówkę dzielimy na trzy ćwiartki i układamy na talerzyku. Pozostałą cytrynę wyciskamy i skrapiamy przygotowanego już łososia. Na talerzyku, obok cytryn delikatnie polewamy dressingiem i na tym układamy kawałki zgrillowanego łososia. Przed podaniem posypujemy rybę drobniutko pokrojonym koperkiem
Cytrynę przekroić na pół. Jedną połówkę dzielimy na trzy ćwiartki i układamy na talerzyku. Pozostałą cytrynę wyciskamy i skrapiamy przygotowanego już łososia. Na talerzyku, obok cytryn delikatnie polewamy dressingiem i na tym układamy kawałki zgrillowanego łososia. Przed podaniem posypujemy rybę drobniutko pokrojonym koperkiem
bernika
superbaba4
333zula
Jestem Twoja fanka :)