Odp: Uwielbiam gorące drożdżowe ciasto, a podobno nie wolno. Co sądzicie?
Ja uwielbiam wyjadać surowe ciasto na ciasta lane
Staż w Gotujmy: 5922 dni
Miasto: -
Ja uwielbiam wyjadać surowe ciasto na ciasta lane
czytałam pracę magisterską na temat zawartości fluoru i aluminium w naparach herbacianych i okazało się że cytryna zwiększa stężenie obu związków.(to taka ciekawostka czemu ta mieszanka jest mało zdrowa) ale co tam na coś trzeba umrzeć a i dodawać miód do chłodnych płynów(chyba że zależy nam tylko na smaku)
no tak to zależny do czego kuchnia jest potrzebna czy do pokazania czy do gotowania ja uwielbiam w życiu funkcjonalność kuchnia musi pomieścić masę niezbędnych szpargałów np.komplet 25 noży .... i nie musi być przy tym nieskazitelna
podłączyli nam telewizornię to muszę obejrzeć jak tak reklamujecie
nie, oj dobrze podpowiem,że będziecie wiedzieć takie nasionka do panierki
heheh no fakt coś w tych grzybach jest, to chodzenie, szukanie ich,wypatrywanie jakaś magia.....
hehehe ale wywołałam wspomnień no proszę ile tego jest i w każdej waszej wypowiedzi mogę znaleźć podobne klimaty.Fajne w tym wszystkim jest to,że łączy nas taka kulinarna wspólnota bo ci co urodzili się później nie będą mieć takiej.
to trudne pytanie, ja mam ten sam problem bo ryby w centrum kraju to masakra i wielu moich znajomych nie zna tak naprawdę smaku ryby więc wspomnienie halibuta, turbota albo fląderki z grilla to jedyna pamiątka i jedyne wynagrodzenie naszego nadmorskiego klimatu. Więc zostaje tylko tłusta makrela kupowana w sprawdzonych sklepach w których też jest różnie bo ludzie ryb jedzą mało albo wcale
Ja to nie mogę odżałować odmian jabłek: Wilhelmy,kosztele,jaśniepańskie i wiele innych po których nie ma już śladu ....eh
jeśli się jest mocno głodnym to nie należy rozcieńczać soku żołądkowego, podobnie w przypadku dużego dwu daniowego obiadu; zupę jemy po drugim daniu. Pić po jedzeniu najlepiej po 20 minutach.
Niech każdy spróbuje się zastosować jeśli zauważy jakąś różnicę to dobrze mnie te zasady odpowiadają