Sposób przygotowania:
Makaron chow-mein smażony z grzybami.
Makaron ugotować"al dente"i odcedzić.Grzyby namoczone pokroić w paseczki.Zrobić marynatę z sosu sojowego dodając łyżkę wódki,mąki ziemniaczanej i sosu sojowego.Jarzyny umyć i poszatkować,a czosnek zmiażdżyć praską.Na patelni rozgrzać olej i dać grzyby i obsmażyć 2 minutki.Następnie dodać kapustę,
kiełki soi oraz cebulki dymki.Pod koniec dodać czosnek,imbir i sos
sojowy i smażyć z 1 min.Na drugiej patelni usmażyć makaron ok.
2-3 min..Gorący makaron przełożyć na półmisek i polać jarzynami z grzybami i podawać natychmiast.
kiełki soi oraz cebulki dymki.Pod koniec dodać czosnek,imbir i sos
sojowy i smażyć z 1 min.Na drugiej patelni usmażyć makaron ok.
2-3 min..Gorący makaron przełożyć na półmisek i polać jarzynami z grzybami i podawać natychmiast.