Sposób przygotowania:
Makaron penne z serem i szpinakiem
Na początku według przepisu podanego na opakowaniu gotujemy makaron penne.
Następnie na patelni roztapiamy masło.
Podsmażamy szpinak i drobno pokrojone ząbki czosnku.
Dodajemy śmietanę i ser.Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Do całości dodajemy ugotowany wcześniej makaron i razem wszytko dokładanie mieszamy.
Układamy makaron na talerzach. Wierzch posypujemy serem parmezanem.
Smacznego.
Następnie na patelni roztapiamy masło.
Podsmażamy szpinak i drobno pokrojone ząbki czosnku.
Dodajemy śmietanę i ser.Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Do całości dodajemy ugotowany wcześniej makaron i razem wszytko dokładanie mieszamy.
Układamy makaron na talerzach. Wierzch posypujemy serem parmezanem.
Smacznego.