Bernadetta

Bernadetta

Złoty Ekspert
[Przepisów: 947]

Makaron ryżowy z parówką i gorgonzolą

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Szybkie kolacyjne czyszczenie lodówki

Makaron ryżowy z parówką i gorgonzolą Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Makaron ryżowy z parówką i gorgonzolą

 

Sposób przygotowania:

Makaron ryżowy z parówką i gorgonzolą
Pieczarki obieramy, kroimy w plasterki, podsmażamy na maśle klarowanym. Dodajemy pokrojoną w talarki parówkę oraz przygotowany zgodnie z przepisem na opakowaniu i odcedzony makaron ryżowy z tapioką. Wbijamy jajka, dodajemy pokrojoną w kostkę gorgonzolę, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy do czasu aż jajko się zetnie.
Makaron ryżowy z parówką i gorgonzolą
Pieczarki obieramy, kroimy w plasterki, podsmażamy na maśle klarowanym.
Makaron ryżowy z parówką i gorgonzolą
Dodajemy pokrojoną w talarki parówkę oraz przygotowany zgodnie z przepisem na opakowaniu i odcedzony makaron ryżowy z tapioką.
Makaron ryżowy z parówką i gorgonzolą
Wbijamy jajka, dodajemy pokrojoną w kostkę gorgonzolę, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Tagi:

makaron