Sposób przygotowania:
Makaron spagetti
Makaron ugotuj na pół twardo. Odcedź i dodaj 1 łyżkę oleju ( nie sklei się ). Na patelnię ( gorącą ) wlej łyżkę oliwy i włóż mielone, dodaj od razu majeranek i smaż aż mięsko zbrązowieje. Dodaj cebulę pokrojoną w krążki. Podlej wodą i przykryj patelnię pokrywką. Duś na małym ogniu ok 15-20 min. Po tym czasie dodaj przyprawy i przepuść przez praskę czosnek. Po dokładnym wymieszaniu dodaj koncentrat i porządnie wymieszaj. Dodaj makaron. Mieszaj aż makaron będzie wymieszany z sosem.
Przełóż porcjami na talerz. Z wierzchu posyp startym serem i udekoruj kawałkiem szczypioru.
Smacznego
Przełóż porcjami na talerz. Z wierzchu posyp startym serem i udekoruj kawałkiem szczypioru.
Smacznego