Sposób przygotowania:
Makaron z boczkiem i pieczarkamiKROK 1
Cebulę posiekać, boczek pokroić w paski, pieczarki pokroić w plastry, ser żółty zetrzeć na tarce.
KROK 2
W wysokim naczyniu rozbełtać jajka, dodać do nich jogurt naturalny i ser żółty. Całość przyprawić solą, pieprzem i ostrą papryką i dobrze wymieszać.
KROK 3
Na rozgrzaną patelnie wrzucić cebulę z boczkiem i delikatnie podsmażyć. Makaron ugotować według instrukcji na opakowaniu.
KROK 4
Do cebuli i boczku dodać pokrojone pieczarki i całość smażyć koło 4 minut.
KROK 5
Do boczku dodać ugotowany makaron i masę jajeczną i wszystko dokładnie i szybko wymieszać.
KROK 6
Apetyczny makaron podawać na ciepło, smacznego :)
Magdalena88
niezły kąsek
Malinova