Sposób przygotowania:
Makaron z kurczakiem i pieczarkami
Makaron z kurczakiem i pieczarkami
Ugotuj makaron na sposób al dente w dużej ilości wody.
Pokrój mięso i cebulę w kostkę, pieczarki w ćwiartki.
Rozgrzej olej w średniej wielkości garnku i zeszklij na nim cebulę. Następnie dodaj mięso oraz pieczarki i wszystko razem podsmaż dokładnie, doprawiając odrobiną przyprawy Delikat Knorr.
Zalej całość śmietaną i połącz z makaronem, po czym wymieszaj. Dopraw na koniec kilkoma kroplami soku z cytryny. Serwuj makaron posypany serem.
Ugotuj makaron na sposób al dente w dużej ilości wody.
Pokrój mięso i cebulę w kostkę, pieczarki w ćwiartki.
Rozgrzej olej w średniej wielkości garnku i zeszklij na nim cebulę. Następnie dodaj mięso oraz pieczarki i wszystko razem podsmaż dokładnie, doprawiając odrobiną przyprawy Delikat Knorr.
Zalej całość śmietaną i połącz z makaronem, po czym wymieszaj. Dopraw na koniec kilkoma kroplami soku z cytryny. Serwuj makaron posypany serem.