Sposób przygotowania:
Makaron z pieczarkami, szpinakiem i kurczakiem
Cebulę pokroić w piórka, pieczarki w plasterki. Cebulę podsmażyć z pieczarkami, dodać pokrojona w paski paprykę, dodać sól, pieprz, zioła prowansalskie i czosnek. Smażyć do miękkości. Dodać pokrojone drobno suszone pomidory i szpinak. Podsmażyć jeszcze chwilę. Na koniec wlać śmietankę, podgotować do zgęstnienia.
Filet z kurczaka pokroić na kawałki, dodać sól, pieprz i słodką paprykę. Usmażyć na oleju, pokroić na kawałki.
Makaron ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu w osolonej wodzie. Wymieszać z sosem pieczarkowym.
Na makaronie ułożyć usmażonego kurczaka.
Filet z kurczaka pokroić na kawałki, dodać sól, pieprz i słodką paprykę. Usmażyć na oleju, pokroić na kawałki.
Makaron ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu w osolonej wodzie. Wymieszać z sosem pieczarkowym.
Na makaronie ułożyć usmażonego kurczaka.