Sposób przygotowania:
Makaron z kurczakiem i pieczarkami
Makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie wg przepisu podanego na opakowaniu. Po ugotowaniu odcedzamy. Filet z kurczaka kroimy w kostkę i wrzucamy do garnka z gotującą się woda. Dodajemy kostkę rosołową i gotujemy 5 minut. Brokuła dzielimy na małę różyczki i wrzucamy go do wrzącej, lekko osolonej wody na 4-5 minut. Na patelni rozgrzewamy oliwę, podsmażamy na niej drobno pokrojoną cebulę. Cebulę posypujemy vegetą. Pieczarki drobno kroimy i dodajemy do cebuli. Smażymy ok 7-8 minut. Po tym czasie przekłądamy na patelnię ugotowane kawałki kurczaka, różyczki brokuła, dodajemy groszek i białka jajek. Doprawiamy pieprzem i mieszamy. Gdy jajka się zetną wykłądamy na talerz z makaronem.