Sposób przygotowania:
Makaron z łososiem.
1.Plastry łososia pokroić na kawałki. Rybę podsmażyć przez chwilę na oleju.
2.Do rondelka wlać 200 ml. śmietany i podgrzewać, pilnując by się nie zagotowała. Wrzucić łososia, wymieszać i krótko poddusić, by składniki się połączyły. Wsypać koperek, przyprawić pieprzem.
3.Makaron ugotować w osolonej wodzie. Następnie włożyć go na talerze, polać sosem i posypać startym serem.
2.Do rondelka wlać 200 ml. śmietany i podgrzewać, pilnując by się nie zagotowała. Wrzucić łososia, wymieszać i krótko poddusić, by składniki się połączyły. Wsypać koperek, przyprawić pieprzem.
3.Makaron ugotować w osolonej wodzie. Następnie włożyć go na talerze, polać sosem i posypać startym serem.