Sposób przygotowania:
Makaron z pieczarkami, cukinią i serem camembert
1. Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu.
2. Myjemy, kroimy pieczarki i smażymy na maśle lub oleju doprawiając solą i pieprzem do smaku.
3. Cukinie i cebulę kroimy i smażymy na patelni razem.
4. Podsmażone pieczarki, cukinie i cebulę umieszczamy na patelni. Następnie dodajemy pokrojony w kosteczkę ser camembert i czekamy, aż się rozpuści.
5. Na koniec dodajemy do smaku sól, pieprz i koperek.
2. Myjemy, kroimy pieczarki i smażymy na maśle lub oleju doprawiając solą i pieprzem do smaku.
3. Cukinie i cebulę kroimy i smażymy na patelni razem.
4. Podsmażone pieczarki, cukinie i cebulę umieszczamy na patelni. Następnie dodajemy pokrojony w kosteczkę ser camembert i czekamy, aż się rozpuści.
5. Na koniec dodajemy do smaku sól, pieprz i koperek.