Sposób przygotowania:
Serowy makaron z pieczarkami i szpinakiem
Makaron gotujemy ale dente.
Pieczarki myję i kroję w kostkę. Cebulę obieram i kroję w kostkę. Czosnek przeciskam przez praskę. Na patelni rozgrzewam łyżkę oleju, przekładam cebulę,czosnek i pieczarki. Smażę na rumiano. Doprawiam solą i pieprzem.
Następnie dodaję szpinak. Mieszam. Dodaję serek kanapkowy i mieszam aż się rozstopi.
Następnie dodaję jogurt oraz ser tarty żółty. Mieszam doprawiam do smaku. Dodaję makaron mieszam dokładnie.
Podaję odrazu.
Pieczarki myję i kroję w kostkę. Cebulę obieram i kroję w kostkę. Czosnek przeciskam przez praskę. Na patelni rozgrzewam łyżkę oleju, przekładam cebulę,czosnek i pieczarki. Smażę na rumiano. Doprawiam solą i pieprzem.
Następnie dodaję szpinak. Mieszam. Dodaję serek kanapkowy i mieszam aż się rozstopi.
Następnie dodaję jogurt oraz ser tarty żółty. Mieszam doprawiam do smaku. Dodaję makaron mieszam dokładnie.
Podaję odrazu.
gosiapiotrek23