Sposób przygotowania:
Razowy makaron ze szpinakiem i pieczarkami
Makaron razowy ugotowałam w osolonej wodzie, odcedziłam. W głębokiej patelni na oliwie zeszkliłam pokrojonego pora, dodałam pokrojone pieczarki. Chwilę posmażyłam.
Zalałam wszystko szklanką mleka, dodałam łyżkę sosu rybnego, otartą skórkę z cytryny. Wrzuciłam szpinak, doprawiłam do smaku solą i pieprzem, starłam trochę sera żółtego, wrzuciłam posiekany koperek.
Chwilkę razem posmażyłam, wrzuciłam makaron i razem wymieszałam.
Zalałam wszystko szklanką mleka, dodałam łyżkę sosu rybnego, otartą skórkę z cytryny. Wrzuciłam szpinak, doprawiłam do smaku solą i pieprzem, starłam trochę sera żółtego, wrzuciłam posiekany koperek.
Chwilkę razem posmażyłam, wrzuciłam makaron i razem wymieszałam.