limito

limito

Kuchcik
[Przepisów: 0]

Marynowana polędwica z łososia

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Marynowana polędwica z łososia norweskiego zapiekana z kawałkami papryki

Marynowana polędwica z łososia

Składniki:

Marynowana polędwica z łososia

 

Sposób przygotowania:

Marynowana polędwica z łososia
Piekarnik rozgrzać do 180°C. Polędwicę skropić sokiem z cytryny i ułożyć w naczyniu żaroodpornym lekko posmarowanym oliwą z oliwek. Paprykę pokroić w drobną kostkę i posypać nią polędwicę. Na wierzchu ułożyć plasterki z cytryny. Piec przez około 25 minut, aż wierzch się zarumieni. Gotowe danie przyozdobić gałązkami rozmarynu.

Tagi:

zioła