Sposób przygotowania:
Marzenie Anioła
Szklankę mleka łączymy z mąką ziemniaczaną i pszenną. Mleko kokosowe wlewamy do garnka, dodajemy cukier i cukier waniliowy. Grzejemy. Gdy mleko będzie gorące, dodajemy mleko wymieszane z mąkami. Całość mieszamy bez przerwy, żeby nie powstały grudki. Gdy budyń zrobi się gęsty - odstawiamy do wystygnięcia. Masło ubijamy. dodajemy po łyżce budyniu kokosowego i malibu. Gdy powstanie jednolita masa dodajemy prażone wiórki. Mieszamy i odstawiamy na ok. 10 minut do lodówki. Blachę o wymiarach ok. 28 cm x 21 cm wykładamy warstwą krakersów. Na każde ciastko nakładamy przygotowany krem. Na krem kładziemy kolejną warstwę krakersów. I tak do skończenia kremu. Całość posypujemy wiórkami i kawałkami migdałów.Odstawimy do lodówki.Uwaga! Można je jeśc po kilku godzinach , ale najlepiej smakuje pozostawione na noc!!!