Sposób przygotowania:
Mazurek smakowy
Wszystkie ciasta robimy tak samo czyli margarynę ucieramy z cukrem i żółtkami. Mieszamy z pozostałymi składnikami i pianą ubitą z białek.
Każde ciasto pieczemy osobno w formie 25/36 około 25 minut w 180 stopniach.
Jabłka: Jabłka obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Smażymy, gdy będą dostatecznie miękkie dodajemy galaretki w proszku i cukier do smaku.
Przełożenie ciasta: Ciasto orzechowe- jabłka- ciasto makowe- jabłka- ciasto kakaowe- jabłka- ciasto kokosowe- dekoracja.
Każde ciasto pieczemy osobno w formie 25/36 około 25 minut w 180 stopniach.
Jabłka: Jabłka obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Smażymy, gdy będą dostatecznie miękkie dodajemy galaretki w proszku i cukier do smaku.
Przełożenie ciasta: Ciasto orzechowe- jabłka- ciasto makowe- jabłka- ciasto kakaowe- jabłka- ciasto kokosowe- dekoracja.