Sposób przygotowania:
Mężczyzna w kuchni - kopytka z boczkiem
Kopytka gotujemy wg wskazan na opakowaniu. Fasolke gotujemy na lekko półtwardo.
Na patelni wrzucamy pokrojony w kostke boczek i na małym ogniu wytapiamy go. Nadmiar tłuszczu mozemy odlac, a do boczku wrzucamy odcedzoną fasolke, kopytka, przyprawy, czosnek i smazymy razem pod przykryciem na małym ogniu przez 5 minut. Potem wyłaczył gaz i jeszcze to chwile dochodziło pod przykryciem.
Nie powiem zeby było mało kaloryczne ale naprawde dobre. Podał z kotlecikami z kurczaka i sałatką.
Na patelni wrzucamy pokrojony w kostke boczek i na małym ogniu wytapiamy go. Nadmiar tłuszczu mozemy odlac, a do boczku wrzucamy odcedzoną fasolke, kopytka, przyprawy, czosnek i smazymy razem pod przykryciem na małym ogniu przez 5 minut. Potem wyłaczył gaz i jeszcze to chwile dochodziło pod przykryciem.
Nie powiem zeby było mało kaloryczne ale naprawde dobre. Podał z kotlecikami z kurczaka i sałatką.
blackbetty
wedith1
yola