Sposób przygotowania:
Mięso wieprzowe z sosem i marchwią
Przygotowujemy bulion z warzyw.
Mięso z szynki kroimy w kostki i podsmażyć na złoty kolor. Grubo pokrojone cebule, czosnek zeszklić. Następnie dodajemy do mięsa cebule z czosnkiem, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz, sól, wędzoną czerwoną paprykę oraz szczyptę papryki chili. Wszystko to należy podlać bulionem z warzyw i dusić do miękkości.
Gdy mięso będzie miękkie wyjmujemy a cebulę czosnek i przyprawy blenderujemy dodać do sosu nasze mięso. Pieczarki podsmażyć na maśle i dodać do sosu z miesem marchew osobno w przepisie : https://gotujmy.pl/marchew-na-zimno-lub-cieplo,przepisy-dodatki-przepis,251943.html
Mięso z szynki kroimy w kostki i podsmażyć na złoty kolor. Grubo pokrojone cebule, czosnek zeszklić. Następnie dodajemy do mięsa cebule z czosnkiem, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz, sól, wędzoną czerwoną paprykę oraz szczyptę papryki chili. Wszystko to należy podlać bulionem z warzyw i dusić do miękkości.
Gdy mięso będzie miękkie wyjmujemy a cebulę czosnek i przyprawy blenderujemy dodać do sosu nasze mięso. Pieczarki podsmażyć na maśle i dodać do sosu z miesem marchew osobno w przepisie : https://gotujmy.pl/marchew-na-zimno-lub-cieplo,przepisy-dodatki-przepis,251943.html
Magdalena88
mocsłodkości
niezły kąsek
daisy16