Sposób przygotowania:
Mini torcik czekoladowy
Żółtka utrzeć z cukrem na białą masę. Dodać mąkę i zmiksować. Białka ubić z łyżeczką sody na sztywną pianę. Połączyć z resztą masy, dodać kilka kropel aromatu i zmiksować. Przelać do tortownicy i piec przez ok. 30 minut w 180 C. Do mleka dodac kakao i roztrzepać. Masło i serek zmiksować. Dodać rozpuszczone kakao. Śmietankę ubić z cukrem. Dodać do reszty masy i wymieszać. Galaretką rozpuścić w wodzie według przepisu na opakowaniu, odstawić w chłodne miejsce. Na ostudzone ciasto wylać i rozsmarować masę. Ułożyć biszkopty. Pomarańczę wyfiletować i udekorować nią biszkopty. Czekoladę rozpuścić na parze i oblać nią pomarańcze. Wszystko zalać równomiernie galaretką i odłożyć na noc do lodówki.