Sposób przygotowania:
Mini torciki brzoskwiniowe
Za pomocą szklanki wyciąć w biszkopcie kółka ( u mnie 7 ).
Śmietanę ubić z cukrem, ale ma być mocno schłodzona.
Brzoskwinię pokroić w kostkę lub paseczki.
Każdy krążek biszkopta nasączyć sokiem z brzoskwini. Następnie za pomocą szprycy nanieść porcje śmietany i posypać pokrojoną brzoskwinią.
Udekorować listkami mięty i podawać jako deser.
Śmietanę ubić z cukrem, ale ma być mocno schłodzona.
Brzoskwinię pokroić w kostkę lub paseczki.
Każdy krążek biszkopta nasączyć sokiem z brzoskwini. Następnie za pomocą szprycy nanieść porcje śmietany i posypać pokrojoną brzoskwinią.
Udekorować listkami mięty i podawać jako deser.
zbysiowa
zewa
Bardzo dziękuję Madziu. A torciki choć na szybko to smaczne były. Przez te upały to nie wiadomo co jeść. A tak chociaż zamrożony biszkopt wykorzystany :)
Henia
zewa
Dzięki Heniu. Masz racje czas leci nieubłaganie :)