Sposób przygotowania:
Mintaj w prażonej cebulce
Filety z mintaja solę i pieprze z obu stron.
Do jednej miseczki wbijam jajka, dolewam mleko i rozbijam widelcem. W drugiej miseczce wsypuję bułkę tartą i prazoną cebulkę. Mieszam.
Na patelni rozgrzewam olej.
Filet z morszczuka obtaczam w jajku a następnie w bułce i cebuli prażonej. Smażę z obu stron na złoto.ok 3 min z jednej strony.
Usmażoną rybę przekładam na ręcznik papierowy by odsączyć rybę z nadmiaru oleju.
Smacznego.
Do jednej miseczki wbijam jajka, dolewam mleko i rozbijam widelcem. W drugiej miseczce wsypuję bułkę tartą i prazoną cebulkę. Mieszam.
Na patelni rozgrzewam olej.
Filet z morszczuka obtaczam w jajku a następnie w bułce i cebuli prażonej. Smażę z obu stron na złoto.ok 3 min z jednej strony.
Usmażoną rybę przekładam na ręcznik papierowy by odsączyć rybę z nadmiaru oleju.
Smacznego.