Sposób przygotowania:
Miodowiec Magdy
Margarynę o tempęraturze pokojowej
utrzeć na krem' dodając cukier, cukier
waniliowy oraz żółtka, a następnie po łyżce
mąki wymieszanej z proszkiem do pieczenia. Jabłka i gruszkę obrać, usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę, banan obrać
i pokroić w kostkę. owoce skropić od razu sokiem z cytryny, aby nie Ściemniały i dodać do ciasta razęm z rodzynkami i orzechami. Białka ubić ze szczyptą soli na
sztywną pianę, delikafirie połączy z ciastem i przełożyć do formy a nastepnie piec godzinę w 180 st.C
utrzeć na krem' dodając cukier, cukier
waniliowy oraz żółtka, a następnie po łyżce
mąki wymieszanej z proszkiem do pieczenia. Jabłka i gruszkę obrać, usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę, banan obrać
i pokroić w kostkę. owoce skropić od razu sokiem z cytryny, aby nie Ściemniały i dodać do ciasta razęm z rodzynkami i orzechami. Białka ubić ze szczyptą soli na
sztywną pianę, delikafirie połączy z ciastem i przełożyć do formy a nastepnie piec godzinę w 180 st.C