Reniz

Reniz

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 3217]

Mizeria z pomidorami i koperkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Mizeria z ogórków i pomidorów to świetny dodatek do obiadu, do dania z mięsem.

Mizeria z pomidorami i koperkiem

Składniki:

Mizeria z pomidorami i koperkiem

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Mizeria z pomidorami i koperkiem
Pomidory i ogórki dokładnie umyć pod bieżącą wodą. Ogórki obrać i zetrzeć na tarce na plasterki, oprószyć solą, wymieszać i odstawić na 10 minut. Następnie odcisnąć z powstałego soku, przyprawić do smaku białym pieprzem i sokiem z cytryny, wymieszać. Przełożyć do salaterki, dodać pokrojone w ćwiartki pomidory, posypać koperkiem. Mizerię można podawać ze śmietaną.

Tagi:

pomidory