Sposób przygotowania:
mleczna pianka
Oddziel białka od żółtek. Żelatynę rozpuść w 0,5 l wody. Podziel na 3 części. Masa podstawowa: 3 żółtka utrzyj z 3 łyżkami cukru. Dodaj pianę z 2 białek i jedną część żelatyny. Wylej na natłuszczoną blachę. Masa kakaowa: 3 żółtka utrzyj z 3 łyżkami cukru. Dodaj pianę z 2 białek i jedną część żelatyny. Dodaj kakao. Tą masę wylej na masę podstawową. Masa waniliowa: Śmietanę ubij z 3 łyżkami cukru i cukrem waniliowym. Dodaj pianę z 2 białek i 3 część żelatyny. Wylej na blachę z masą podstawową i kakaową. Piecz ok 40 min. Na wierzch wylej tężejącą galaretkę i odstaw do lodówki do zastygnięcia.