Sposób przygotowania:
mleczna pianka kolorowe
Żelatynę rozprowadzić w 1/2 szklanki letniej wody z dodatkiem cukru waniliowego.
Każdą galaretkę rozpuścić w 1/2 szklanki gorącej wody.
Po wystudzeniu galaretkę ubić mikserem dodać 1/3 ilości mleka zageszczonego.
Wylać do formy.
Ubić żelatynę dodać 1/3 ilości pozostałego mleka.
Wylać na warstwę galaretki.
Czynność powtórzyć dla drugiej galaretki.
Schłodzić w lodówce.
Udekorować polewą kakaową.
Każdą galaretkę rozpuścić w 1/2 szklanki gorącej wody.
Po wystudzeniu galaretkę ubić mikserem dodać 1/3 ilości mleka zageszczonego.
Wylać do formy.
Ubić żelatynę dodać 1/3 ilości pozostałego mleka.
Wylać na warstwę galaretki.
Czynność powtórzyć dla drugiej galaretki.
Schłodzić w lodówce.
Udekorować polewą kakaową.