Sposób przygotowania:
mleczna pianka z owocami lasu
Białka ubic na sztywno. Dodać cukier i żółtka i zmiksować. Dodać przesitowaną mąkę z proszkiem. Delikatnie wymieszać. Piec 20 minut w temp. 170 stopni.
Przygotowac galaretkę czerwoną w 1 szklance wody. Gdy będzie zimna ubić śmietanę i powoli wlewac galaretkę cały czas miksująć. Wylac na biszkopt. Wstawic do lodówki, aby się stęzalo.
Przygotować 2 galaretki z owoców leśnych. Na mleczna pianka wyłożyć owoce i zalać tężejąca galaretką. Wstawic do lodówki do stężenia.
Przygotowac galaretkę czerwoną w 1 szklance wody. Gdy będzie zimna ubić śmietanę i powoli wlewac galaretkę cały czas miksująć. Wylac na biszkopt. Wstawic do lodówki, aby się stęzalo.
Przygotować 2 galaretki z owoców leśnych. Na mleczna pianka wyłożyć owoce i zalać tężejąca galaretką. Wstawic do lodówki do stężenia.