Sposób przygotowania:
Młoda kapusta zasmażana z pieczarkami
Kapustę opłukujemy i drobno kroimy. Wrzucamy do garnka, zalewamy wodą i dodajemy łyżeczkę soli. Gotujemy przez 3-5 minut. Następnie odcedzamy i zostawiamy do odsączenia. Cebule kroimy w piórka i wrzucamy na patelnię z olejem, przyprawiamy Kucharkiem i smażymy do miękkości.
Pieczarki obieramy lub myjemy i kroimy w plasterki, wrzucamy do garnka i smażymy do odparowania wody. Następnie przekładamy do nich miękką cebulę i mieszamy. Dodajemy odsączoną kapustę, przyprawiamy pieprzem i Kucharkiem. Dokładnie mieszając smażymy przez 5 minut.
Pod koniec dodajemy posiekany koperek, mieszamy i na tym etapie kapusta jest już gotowa do podawania na wiosenny stół.
Pieczarki obieramy lub myjemy i kroimy w plasterki, wrzucamy do garnka i smażymy do odparowania wody. Następnie przekładamy do nich miękką cebulę i mieszamy. Dodajemy odsączoną kapustę, przyprawiamy pieprzem i Kucharkiem. Dokładnie mieszając smażymy przez 5 minut.
Pod koniec dodajemy posiekany koperek, mieszamy i na tym etapie kapusta jest już gotowa do podawania na wiosenny stół.