Sposób przygotowania:
mój gyros
na początku muszę wytłumaczyć, że nie chcę tu promować produktów hellmansa, tym bardziej, że mój ulubiony majonez to majonez kielecki, który jest dość ostry, a ta sałatka sama w sobie dzięki przyprawie gyros jest ostra, więc w ten sposób równoważę jej smak Kurczaka kroimy w bardzo drobną kostkę, obsypujemy przyprawą gyros, wkładamy co najmniej na godzinę do lodówki, następnie smażymy na złoty kolor na maśle z oliwą z oliwek, zostawiamy do wystygnięcia. Kukurydzę odcedzamy z zalewy, korniszony i cebulę kroimy w drobną kostkę. kapustę pekińską myjemy, odwirowyjemy, docinamy twarde części, i drobno szatkujemy. wszystkie składniki mieszamy w sporem misce, dodajemy ketchup i majonez i przyprawę tzatzyki i dokładnie mieszamy
edytaha
Edward mistrz kuchni
nie mam pojęcia co się z tym zdjęciem stało, edytowałam przepis i dodałam je jeszcze raz, mam nadzieję, że wkrótce się pokarze