Sposób przygotowania:
Muffinki na soku przecierowym
W niedużym rondelku rozpuścić margarynę i po rozpuszczeniu odstawić ją do ostygnięcia. Gdy rozpuszczona margaryna będzie już chłodna wymieszać ją z jajkami i sokiem przecierowym. W osobnej misce wymieszać razem mąkę, biały cukier i proszek do pieczenia, czyli wszystkie sypkie produkty. Do sypkich, wymieszanych składników przelać wymieszaną z jajkami i sokiem margarynę oraz dodać kandyzowaną skórkę pomarańczową. Połączone produkty wymieszać łyżką, by powstało jednolite ciasto na muffiny. Blachę do pieczenia muffin wyścielić papierowymi foremkami. Do każdej foremki nalewać trochę muffinkowego, surowego jeszcze ciasta. Gdy wszystkie zagłębiania blaszki wyłożone foremkami będą już wypełnione muffinkowym ciastem wstawić blaszkę do piekarnika nagrzanego do 195 stopni i piec babeczki przez około 20 - 25 minut.