Sposób przygotowania:
muffinki z truskawkami i białą czekoladą
Składniki suche i mokre rozdzielamy do 2 naczyń, mieszamy.
Składniki mokre dodajemy do suchych i ponownie mieszamy.
Na końcu dodajemy pokrojone truskawki, płatki migdałowe i połamaną czekoladę i znowu mieszamy :)
Foremkę wykładamy papilotkami, napełniamy ciastem do 3/4 wysokości
Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni do suchego patyczka (15-20 min)
Składniki mokre dodajemy do suchych i ponownie mieszamy.
Na końcu dodajemy pokrojone truskawki, płatki migdałowe i połamaną czekoladę i znowu mieszamy :)
Foremkę wykładamy papilotkami, napełniamy ciastem do 3/4 wysokości
Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni do suchego patyczka (15-20 min)