Sposób przygotowania:
Muffiny kakaowo pierniczkowe
Tak jak zawsze podczas przygotowywania muffin należy zmieszać składniki sypkie osobno, natomiast mokre osobno. Następnie mokre wlać do sypkich i połączyć całość łyżką, nie trzeba robić tego dokładnie, tylko do połączenia się składników.
Do blaszki na muffiny wyłożyć papilotki, nakładać gotowe ciasto do ¾ ich wysokości.
Włożyć do nagrzanego do 170 st. C piekarnika i piec jakieś 20 minut. Po upieczeniu zostawić aby ostygły.
Zostaje polać je polewą i dowolnie udekorować;)
Do blaszki na muffiny wyłożyć papilotki, nakładać gotowe ciasto do ¾ ich wysokości.
Włożyć do nagrzanego do 170 st. C piekarnika i piec jakieś 20 minut. Po upieczeniu zostawić aby ostygły.
Zostaje polać je polewą i dowolnie udekorować;)
mysza75
zbysiowa
Dziękuję, były pyszne:)
BartoliniBartoleus