Sposób przygotowania:
Muffiny z oreo i krówką
Do jedne miski wsypujemy mąkę, cukier puder, cukier waniliowy oraz proszek do pieczenia - dokładnie mieszamy, do drugiej miski przekładamy mokre składniki - jajka, olej, jogurt i całość mieszamy, do mokrych składników przekładamy suche i dokładnie mieszamy energicznie do uzyskania jednolitej masy. Do papilotek na muffinki przekładamy po łyżce ciasta, następnie układamy oreo i krówkę i zalewamy całość łyżką ciasta, dekorujemy czekoladowymi pieguskami, pieczemy w nagrzanym do 190 stopni piekarniku przez około 25 minut do zarumienienia muffinek.
![Muffiny z oreo i krówką Muffiny z oreo i krówką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/muffiny-z-oreo-i-krowka-227920.jpg)
![Muffiny z oreo i krówką Muffiny z oreo i krówką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/muffiny-z-oreo-i-krowka-227921.jpg)
![Muffiny z oreo i krówką Muffiny z oreo i krówką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/muffiny-z-oreo-i-krowka-227922.jpg)
![Muffiny z oreo i krówką Muffiny z oreo i krówką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/muffiny-z-oreo-i-krowka-227923.jpg)
szpileczka
kasnaj
monikaT83