Sposób przygotowania:
Murzynek kokosowy
Do wysokiego rondla włożyć margarynę, 2 łyżki kakao i dodać wodę - zagotować mieszając..Do ostudzonej masy dodać żółtka,mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i dokładnie wyrobić , na końcu dodać pianę z trzech białek i delikatnie wymieszać..Wylać na przygotowaną blachę.Następnie trzy białka ubić na sztywno z cukrem ,dodać kokos, wymieszać.Na ciemne ciasto, pokłaść spore kleksy z kokosu. Piec w 180*C ok.40 min.Polać czekoladdową polewą, albo mieszaną z białą czekoladą.
jovi
margolata
tak zgadzam się na pewno wypróbuję :)
iwi69
luna
misia53
Luno, widać mamy jednakowe smaki hihi..
Natala1210
Jojo
msewka
misia53
No to czekam , tylko weż ze sobą ze dwie naleweczki , bo co to jedna....hihi...
euzebiuszek
mirkakropka