Sposób przygotowania:
Muszle conchiglioni z pastą łososiową i kawiorem
Makaron ugotuj we wrzącej osolonej wodzie (powinien być al dente), po czym przecedź i przelej zimną wodą.
Do metalowej miseczki włóż kawałki łososia, łyżkę majonezu i kremowy twarożek, całość dokładnie zmiksuj blenderem i dopraw solą, pieprzem cytrynowym, oraz posiekanym koperkiem.
Tak przygotowaną pastą nadziewaj ugotowane i ostudzone muszle, całość udekoruj kawiorem, majonezem i świeżymi ziołami.
Do metalowej miseczki włóż kawałki łososia, łyżkę majonezu i kremowy twarożek, całość dokładnie zmiksuj blenderem i dopraw solą, pieprzem cytrynowym, oraz posiekanym koperkiem.
Tak przygotowaną pastą nadziewaj ugotowane i ostudzone muszle, całość udekoruj kawiorem, majonezem i świeżymi ziołami.