Sposób przygotowania:
Muszle z kiełbasą i jarmużem
Makaron ugotować według instrukcji na opakowaniu.
Jarmuż gotować w bulionie z kurczaka przez około 10 minut.
Kiełbasę i cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na oliwie z oliwek lub oleju. Dodać pokrojony w kostkę czosnek i smażyć jeszcze przez minutę.
Gdy makaron się ugotuje odcedzić i wrzucić znów do garnka.
Jarmuż z bulionem, kiełbasą, cebulą, czosnkiem, papryką wymieszać razem i dodać do makaronu. Posypać parmezanem.
Jarmuż gotować w bulionie z kurczaka przez około 10 minut.
Kiełbasę i cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na oliwie z oliwek lub oleju. Dodać pokrojony w kostkę czosnek i smażyć jeszcze przez minutę.
Gdy makaron się ugotuje odcedzić i wrzucić znów do garnka.
Jarmuż z bulionem, kiełbasą, cebulą, czosnkiem, papryką wymieszać razem i dodać do makaronu. Posypać parmezanem.
Netka