Sposób przygotowania:
Na zimno z jagodami i bananami
Do wysokiej miski wsypuję zawartość mieszanki do sernika na zimno. Do miski dodaję zimne mleko oraz jogurt naturalny i mixuje na najwyższych obrotach przez 3 min.
W dużej tortownicy rozkładam biszkopty. Masę sernikową rozlewam na biszkopty. Międzyczasie przygotowuję galaretkę.
Daje mniej wody niż jest w opisie. Zostawiam do ostygnięcia.
Na masę serową wkładam pokrojone w plastry banany oraz umyte jagody.
Następnie zalewam galaretką. Całość wkładam do lodówki na 3 godz.
W dużej tortownicy rozkładam biszkopty. Masę sernikową rozlewam na biszkopty. Międzyczasie przygotowuję galaretkę.
Daje mniej wody niż jest w opisie. Zostawiam do ostygnięcia.
Na masę serową wkładam pokrojone w plastry banany oraz umyte jagody.
Następnie zalewam galaretką. Całość wkładam do lodówki na 3 godz.