Sposób przygotowania:
Najprostszy krem czekoladowy do tortu, do deseru
Bardzo prosty do wykonania, lekki, mało słodki- fantastyczny to tortów ale równie dobry do deseru.
Tabliczkę czekolady dzielimy na kosteczki i czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej Śmietanę ubijamy na sztywną bitą śmietanę z cukrem pudrem, ja użyłam 30% więc dodałam 3 śmietan fixy. Czekoladę wystudziłam i wtedy dopiero dolałam do bitej śmietany i wymieszałam. Gotowe:)
Tabliczkę czekolady dzielimy na kosteczki i czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej Śmietanę ubijamy na sztywną bitą śmietanę z cukrem pudrem, ja użyłam 30% więc dodałam 3 śmietan fixy. Czekoladę wystudziłam i wtedy dopiero dolałam do bitej śmietany i wymieszałam. Gotowe:)