Sposób przygotowania:
naleśniki bananowo-budyniowe
CIASTO NALEŚNIKOWE:Z podanych składników przygotować ciasto i pozostawić na ok. pół godziny.Następnie usmażyć naleśniki.
NADZIENIE: Budyń ugotować wg przepisu na opakowaniu, posypać cukrem pudrem i pozostawić do wystudzenia.Dodać serek, rodzynki i banany pokrojone w kostkę.Przez chwilę energicznie mieszać wszystko.Gotowe nadzienie nałożyć na naleśniki, składać w trójkąty, posypać cukrem pudrem. Naleśniki najlepiej smakują na ciepło.
NADZIENIE: Budyń ugotować wg przepisu na opakowaniu, posypać cukrem pudrem i pozostawić do wystudzenia.Dodać serek, rodzynki i banany pokrojone w kostkę.Przez chwilę energicznie mieszać wszystko.Gotowe nadzienie nałożyć na naleśniki, składać w trójkąty, posypać cukrem pudrem. Naleśniki najlepiej smakują na ciepło.