Sposób przygotowania:
Naleśniki Eli z parówką
Z podanych składników przygotować ciasto i odstawić na pół godziny. Cebule obrać z łupinek i posiekać. Pieczarki oczyścić i pokroić. Na dużej patelni rozgrzać olej,dodać pieczarki,cebulę,oprószyć solą,pieprzem i smażyć aż cała woda odparuje. Parówki obrać z osłonek i podgrzać we wrzącej wodzie. Patelnię wysmarować olejem i smażyć cienkie naleśniki. Usmażone naleśniki układać na talerzu odwróconym do góry dnem. Naleśniki rozłożyć na blacie. Na każdym naleśniku położyć parówkę i łyżkę usmażonych pieczarek. Naleśniki zwinąć tak jak gołąbki. Na patelni rozgrzać olej i obsmażyć naleśniki z obu stron na rumiano. Gotowe naleśniki podawać z keczupem. Smacznego!