Sposób przygotowania:
Naleśniki rybne
Rybę opłukujemy, następnie suszymy.
Siekamy drobno.
Rozgrzewamy na patelni olej, obsmażamy rybę, dodajemy odsączoną kukurydzę i pokrojone w plastry ogórki.
Całość podgrzewamy na małym ogniu, mieszając, przez 10 minut.
Doprawiamy ostrą papryką i dodajemy posiekaną cebulą oraz pokrojone w plastry pomidory.
Dobrze mieszamy i podgrzewamy.
Nadziewamy naleśniki i zwijamy na tzw. "sajgonkę", a potem wstawiamy na kilka minut do nagrzanego piekarnika.
Siekamy drobno.
Rozgrzewamy na patelni olej, obsmażamy rybę, dodajemy odsączoną kukurydzę i pokrojone w plastry ogórki.
Całość podgrzewamy na małym ogniu, mieszając, przez 10 minut.
Doprawiamy ostrą papryką i dodajemy posiekaną cebulą oraz pokrojone w plastry pomidory.
Dobrze mieszamy i podgrzewamy.
Nadziewamy naleśniki i zwijamy na tzw. "sajgonkę", a potem wstawiamy na kilka minut do nagrzanego piekarnika.